cirokaprod.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

 

Clientul poate renunta la o comanda in conditiile stipulate mai jos, sau poate anula o comanda in termen de 2 ore de la plasarea acesteia.

Potrivit O.U.G. 34/2014 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.
ADRESA: STR. G-RAL MARCEL OLTEANU NR. 127 LOC:CILIENI
JUDEȚUL:OLT
Pentru a fi sigur de denuntarea contractului in termen, este suficient pentru Client sa trimita notificarea de denuntare inainte de expirarea termenului.
Condiții generale pentru returul produselor vândute de Ciroka Prod

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. 
Produsul trebuie să fie însotit de accesoriile cu care a fost livrat.
Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi.
Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din formularul completat, dupa verificarea pachetului de catre curier, preluarea va fi refuzata.
 

Pentru retur este necesar sa completati formularul de retur:

 

Produsele pot fi returnate prin expediere la adresa:SC CIROKA PROD SRL

Produsul se înlocuiește sau se ofera contravaloarea lui. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile calendaristice de la denuntarea contractului. Se recomanda folosirea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Contravaloarea comenzii se va transfera intr-un cont bancar intr-un interval de 14 de zile de la retur. Returnarea de produse este valabila numai pentru persoane fizice.

 

spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Curs valutar
Marci produse
Website detinut de CIROKA PROD S.R.L., CIF: RO 29397910, Reg.Com: J16/2065/2011