OLIVEG:
FITOSTIMULENT.
EXTRACT DIN PLANTE.
NUTRIENT SI ACTIVATOR AL MECANISMELOR FIZIOLOGICE NATURALE ALE
PLANTEI.
Uilizeaza pentru obtinerea produsului substante pe baza de plante din productia de
furaje (53,5 %) si productia de plante medicinale si aromate
Compozitie
Substanta organica 63,2%, substanta uscata 80,7%, Azot (N) 0,18%
Plante medicinale si aromatice si reziduurile lor, extrase numai cu apa sau etanol. in
caz de varsare, colectati cu rumegus si / sau nisip
PERMIS IN AGRICULTURA ECOLOGICA
Produsul este comercializat in conformitate cu legislatia Romana, Regulamentul privind
comercializarea ingrasamintelor, imbunatatiri solului, a mediilor de cultura si a fito-
stimulantilor in conformitate cu Tratatul privind functionarea Uniunii Europene si in
conformitate cu Regulamentul CE 764/2008. Inclus in lista Regulamentului EC
889/2008
UTILIZARE:
Produsul trebuie diluat in apa si pulverzat uniform pe plante. Utilizati orele reci ale zilei.
Solutia trebuie sa aibe pH ul cuprins intre: 5.0 / 6.0. Stabilirea pH ului se face cu Easy pH
Cantitate de apa folosita nu trebuie sa fie mai mica decat cea indicata mai jos:
Legume in sere si solarii: 1000 litri/ha
Culturi in camp: 1000-1250 litri/ha
Pomi fructiferi, vita de vie si struguri de masa, citrice, maslini: 1500-1750 litri/ha
Doze
Vegetale:
Foliar: 2,5-3,5 ml/litru apa (minim 2,5 litri/ha) repetati la nevoie la fiecare 4/10 zile in
functie de necesitatile culturii.
Fertirigare: 3-4 litri / ha, la fiecare 15 zile de la transplantat sau de la primele frunze
adevarate.
Pomi fructiferi, vita de vie si struguri de masa, citrice, maslini:
Foliar 2,5-3,5 ml / litru apa (min 2,5 l / ha), se repeta la nevoie la fiecare 4/10 zile in
functie de necesitatile culturii.
Fertirigare: 3-4 l / ha la fiecare 20/45 de zile de la inceputul inmugurii. |