cirokaprod.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

DiPEL DF

Marca: KWIZDA AGRO

 

 

Pret: 150.00 Lei / 500 g

Comanda acest produs
Comanda instant - DiPEL DF

Email Telefon

DiPEL DF

Caracteristici: Dipel DF este un insecticid biologic. Se recomanda utilizarea acestui produs pentru controlul daunatorilor din ordinul Lepidoptera (omizi, molii, fluturi), la culturile de legume si plante ornamentale din camp sau spatii protejate (solarii, sere) si la pomii fructiferi.

Mod de actiune: Dipel DF actioneaza asupra larvelor daunatorilor tinta imediat dupa consumul plantelor tratate. Peretii intestinali incep sa se degradeze, larvele nu se mai pot hrani si mor in 24 – 72 de ore. Eficacitatea produsului Dipel DF in controlul larvelor tinere din ordinul Lepidoptera este asemanatoare cu cea a insecticidelor conventionale, administrate conform recomandarilor specialistilor. Dipel DF se aplica cand se observa primele larve, preferabil in perioadele de hranire activa. Tratamentele se repeta la intervale de 7-10 zile pana la incheierea perioadei de eclozare. Se efectueaza maxim 8 tratamente pentru o cultura, pe sezon, utilizand o concentratie minima de produs de 100 g/100 l apa. Doze marite sunt necesare cand presiunea de atac este mare sau cand populatiile larvare sunt amestecate cu indivizi in stadii avansate de dezvoltare. Pentru o buna protectie, intervalul de aplicare se reduce la 7 zile, in conditiile unei dezvoltari rapide a culturilor. Dipel DF actioneaza la suprafata plantei. Produsul nu se administreaza pe plante cand au foliajul umed. Nu se recomanda efectuarea tratamentelor cand sunt asteptate ploi in mai putin de 6 ore. Dipel DF nu are nici un impact cunoscut asupra dezvoltarii populatiilor de pradatori naturali si a insectelor benefice in programele de management integrat al daunatorilor. Dipel DF este biodegradabil. In conditiile unei aplicari corecte si in conformitate cu recomandarile producatorului, imediat dupa preparare, pH–ul solutiei se va mentine intre valorile 6 si 8.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Curs valutar
Marci produse
Website detinut de CIROKA PROD S.R.L., CIF: RO 29397910, Reg.Com: J16/2065/2011