cirokaprod.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Antet
Catalog produse
Informatii
Newsletter

Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.

Dezabonare

ALCAPLANT NEW

Marca: Codiagro

 

 

Pret: 155.00 Lei / 5 KG

Comanda acest produs
Comanda instant - ALCAPLANT NEW

Email Telefon

ALCAPLANT NEW


DESCRIERE 
Alcaplant New este cel mai nou fertilizant cu Calciu, ideal pentru solurile degradate, cu salinitate ridicata si pH scazut.
Este unicul ingrasamant ce contine doar Calciu, liber de orice tip de saruri ca azotati, sulfati, fosfati, bicarbonati, cloruri etc.
Alcaplant New contine 35% Calciu sub forma de suspensie coloidala si se aplica la sol odata cu apa de irigare.
Aplicatii:
Aplicarea fertilizantului de ultima generatie Alcaplant New asigura:
Necesarul de calciu pentru culturile la care este aplicat;
Corectarea rapida a deficientelor de calciu;
Diminuarea stresului salin din sol prin neutralizarea sarurilor.
Calciul din Alcaplant New nu se spala odata cu irigarile ulterioare datorita formularii sale sub forma de suspensie coloidala insolubila in apa. In acest fel, calciul este la dispozitia plantelor o perioada mai lunga de timp fata de alte tipuri de ingrasaminte.
Aplicarea ingrasamantului Alcaplant New nu sareaza solul, fiind liber de orice tip de saruri (azotati, sulfati, fosfati, carbonati, cloruri).
In cazul solurilor acide, corecteaza pH-ul si imbunatateste structura acestora.
Alcaplant New imobilizeaza substantele toxice din sol precum aluminiu, sodiu, metale grele si pune la dispozitia plantelor calciul necesar.
Compozitie:
CALCIU TOTAL SOLUBIL IN APA (CaO)           35% W/W
Doze si mod de aplicare:
Alcaplant New este un produs utilizabil in toate culturile agricole.
Se aplica la sol, prin apa de irigare, doza fiind de 5 kg/ha/saptamana. Se poate administra si mai rar in doze de 30-50kg/ha, aceste doze neafectand solul sau plantele datorita lipsei sarurilor din compozitia sa.
Tehnologie de aplicare Alcaplant New:
Se agita foarte bine si se omogenizeaza continutul inainte de deschiderea ambalajului;
Continutul pungii sau doza necesara se agita foarte bine si se omogenizeaza cu un volum egal de apa (de exemplu, 5 kg de Alcaplant se omogenizeaza mai intai cu 5 litri de apa, inainte de a fi adaugat in bazinul de fertilizare);
Se adauga continutul omogenizat cu un volum egal de apa in bazinul de fertilizare plin cu apa, se agita si se omogenizeaza foarte bine;
Se injecteaza solutia de Alcaplant in sistemul de picurare in timp ce se agita continuu in bazin;
Cantitatea maxima de Alcaplant dizolvata in 100 litri de apa este de 1 Kg. Nu se va depasi niciodata aceasta doza deoarece exista pericolul de infundare a sistemului de irigatie!!!
Compatibilitate:
Se  poate aplica singur la inceputul irigarii, apoi se continua irigarea pentru spalarea instalatiei de picurare, sau in combinatie cu Sal-Wax Ca si SPRINTENE, dizolvand produsele in urmatoarea ordine: Alcaplant New, Sal-Wax Ca apoi Sprintene. Aplicarea impreuna a celor 3 produse are un efect sinergic, cumulativ, efectul de imbunatatire al fiziologiei plantelor fiind mai mare decat aplicarea separata.
IMPORTANT:
Dozele prezentate sunt orientative, utilizatorul poate sa reduca sau sa creasca aceste doze in functie de faza de dezvoltare a culturii si starea ei fiziologica!!!
CARACTERISTICI:
Formulare: PastaForma de aplicare: RadicularaSursa de: Ca CalciuStimuleaza: Marirea rapida a fructelorProbleme tratate: Deficiente de CaProducator: Codiagro
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Cautare
Cosul meu

Cosul de cumparaturi nu contine produse.

Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Curs valutar
Marci produse
Website detinut de CIROKA PROD S.R.L., CIF: RO 29397910, Reg.Com: J16/2065/2011